Kia cee´d Sporty Wagon

22.01.2008 Celý región

KONCEPCIA – Pôsobí na vaše zmysly.\r\nKia cee\'d Sporty Wagon je vyrobená s ohľadom na potreby a priania európskeho vodiča.
V každom ohľade sme pridali do auta, ktoré je v bezpečnosti vo svojej triede na popredných miestach, hodnotu, vysokú kvalitu, praktickosť a novú technológiu. Kia cee\'d Sporty Wagon je auto, ktoré prekvapí kombináciou praktickosti, dlhodobou spoľahlivosťou, športovým štýlom a vysokou technickou úrovňou.
DIZAJN – Nový rozmer.
Kia cee\'d Sporty Wagon zdieľa dizajn so svojimi sesterskými modelmi, no aj napriek tomu má jedinečný štýl prevažne v zadnej časti auta, od rozšíreného dizajnu zadných dverí a osobitného tvaru Z zadných stĺpikov po L tvar skupinových svetiel. Udržiava si prenikavé linky od aerodynamického nosa a mriežky cez kapotu až po vrchol strechy, klesajúc až o 235 mm dozadu pri zadných kolesách. Predné svetlá zvažujúce sa dozadu a zadné svetlá zvýrazňujú integrované farebné nárazníky, ktoré určujú a ohraničujú toto praktické a dynamické vozidlo.
KOMFORT – Praktický priestor.
Kia cee\'d Sporty Wagon poskytuje priestranný interiér s množstvom miesta na hlavu a nohy. Pohodlné polooblé sedadlá a svetlá a vzdušná kabína je zvýraznená priehľadnými a dobre navrhnutými prístrojmi palubnej dosky a konzolami. Úložné miesto je maximalizované vrátane 534-litrového batožinového priestoru, ktorý sa dá rozšíriť sklopením zadných sedadiel na 1 664 litrov. Pridajte k tomu kvalitný audio systém, ergonomické sedadlá a zvýšenú pozíciu vodiča a dostanete komfort, ktorý vám patrí.
BEZPEČNOSŤ – Najlepšia bezpečnosť vo svojej triede.
Kia cee\'d Sporty Wagon chráni jazdca a spolujazdcov svojím vybavením, vrátane najnovšej technológie airbagov a integrovanými aktívnymi opierkami hlavy. Karoséria auta je vyrobená tak, aby absorbovala maximum nárazovej energie a zostala pevná vďaka spevnenému skeletu tam, kde je tuhosť najpotrebnejšia. Systémy ABS a BAS na všetkých diskoch maximalizujú brzdný výkon a ESP poskytuje jeden z najpokročilejších dostupných stabilizačných systémov. Renomovaná spoločnosť Euro NCAP udelila vozidlu Kia cee\'d najvyššie ocenenie 5 hviezdičiek za bezpečnosť.
VÝKON – Dynamické riadenie.
Možnosti motora vozidiel Kia cee\'d Sporty Wagon vám zaistia výhodu maximálnej ekonomickosti a optimálneho rozdelenia výkonu na živo reagujúce riadenie. Energické zrýchlenie je skombinované s výbornou kontrolou brzdenia pre športový a upokojujúci pocit, podporený konštrukciou podvozka, čo poskytuje stabilnú a hladkú jazdu. Auto má nezávislý predný a zadný systém zavesenia kolies navrhnutý tak, aby priniesol rázne, reagujúce riadenie a pružnú, pohodlnú jazdu na európskych cestách. Kia cee\'d Sporty Wagon používa rovnaké vzpery MacPherson montované na pomocnom ráme (vpredu) a vnútrokolesovú viacnásobne spojenú štruktúru závesov (vzadu) ako niekoľko iných modelov Kia.

Kia cee\'d Sporty Wagon poskytne vodičovi maximálne pohodlný zážitok z jazdy. S ergonomickými ovládací prvkami máte pohodlie na dosah, pohodlné sedadlá a nastaviteľný volant dopĺňajú priestranný interiér. Nové funkčné vybavenie zahŕňa 12V zásuvku v batožinovom priestore, roletu batožinového priestoru, strešný nosič, úložné miesta, sieťku batožinového priestoru a 70° otváranie dverí poskytuje bezkonkurenčnú praktickosť. Kia cee\'d Sporty Wagon bola vyrobená v prvom rade pre vaše potreby.
70° uhol otvárania dverí: Dostupnosť prednej a zadnej časti je rozšírená o trojstupňové otvorenie dverí až do 70°. Strešný nosič: Naložte svoju batožinu na vstavaný strešný nosič ktorý dokonale nesie strešný box, nosiče bicyklov, alebo lyží. Deliaca sieťka batožinového priestoru: Deliaca sieťka batožinového priestoru je výbornou ochranou pred náhlym vniknutím batožiny do priestoru kabíny a taktiež slúži na bezpečnú prepravu objemného nákladu. Úložné miesto na batožinu a zadný box pod podlahou: Je vhodný na odloženie autolekárničky a rôznych malých predmetov. Navyše miesto pod podlahou je dokonalé na skladovanie vecí, ako je výstražný trojuholník. 12V zásuvka na bočnom paneli: Pohodlná zásuvka je umiestnená v zadnom batožinovom priestore. Roleta batožinového priestoru: Pomocou tohto prídavného krytu ukryjete svoje cennosti pred zvedavými pohľadmi. Úložné miesta: Úložné miesta po oboch stranách ešte zväčšia vzácny odkladací priestor.

Revolúcia v priestore
Aj priestranné autá môžu vyzerať dobre. Kia cee\'d Športy Wagon má rozšírené piate dvere, čo z nej robí pri ich dĺžke 965 mm vlajkovú loď triedy v priestrannosti. S 1070 mm širokým a 855 mm hlbokým úložným priestorom je jednoduché naložiť a umiestniť aj objemný náklad. Vďaka dôvtipnému uloženiu kĺbov piate dvere pri otváraní zaberajú menej miesta.
Pocit bezpečia a spoľahlivosti
Vnútorný priestor Kia cee\'d Sporty Wagon je extrémne bezpečný. Má široký rozsah štandardných prostriedkov ochrany vodiča a spolujazdcov v prípade kolízie, ako sú integrované aktívne opierky hlavy a šesť airbagov, deformačné zóny a spevnený skelet. Pokojní môžete zostať v každej situácii aj vďaka technológiám ako sú ESP* (Elektronický stabilizačný systém), ktorý urobí všetko pre to, aby ste nestratili kontrolu nad autom ani pri neočakávaných situáciách a BAS (Brake Assist System), ktorý rozširuje možnosti ABS tak, aby ste mali čo najviac brzdnej sily bez nebezpečenstva šmyku.
Šesť airbagov: Zdokonalili sme dvojicu predných airbagov, bočné airbagy a stropné airbagy tak, aby sme poskytli väčšiu ochranu panvy, trupu a hrudníka. Asistent parkovania (RPAS): Pri cúvaní môže byť ťažké zbadať malé deti alebo nízko položené prekážky. Pomocou Asistenta parkovania sa z cúvania stane jednoduchá úloha, lebo systém upozorňuje vodiča na vzdialenosť objektov od zadnej časti auta. ESP* (Elektronický stabilizačný systém); Technológia monitorujúca vašu jazdu vám pomôže získať kontrolu nad autom pri šmyku.
Pocit sily a výkonu
Pri Kia cee\'d Sporty Wagon máte na výber z piatich motorov, čím máte možnosť zvoliť si ten najlepší a najekonomickejší variant. 1,4-litrové, 1,6-litrové a 2,0-litrové DOHC CWT zážihové motory (kontinuálne variabilné časovanie valcov) sú navrhnuté tak, aby boli čo najefektívnejšie pri vysokých aj nízkych otáčkach, čo zabezpečí vysoko citlivý a ekonomický výkon pri všetkých jazdných podmienkach. Vznetové 1,6-litrové a 2,0-litrové CRDi VGT (variabliná geometria rozvádzacích lopatiek turbodúchadla) motory vám ponúknu výhody turbo motora bez oneskorenia aj pri nízkych rýchlostiach.
Zákazníci majú k dispozícii dva vznetové motory, tri zážihové motory (všetkých päť motorov vyhovuje normám Euro4), päťrýchlostnú alebo šesťrýchlostnú manuálnu prevodovku a štvorrýchlostnú automatickú prevodovku, prispôsobenú charakteristikám jednotlivých motorov (závisí od modelu).

Dodáva: HS plus s.r.o. , Pod Táborom 32, 080 01 Prešov, tel. /fax: 051/772 2841, mobil: 0905 660 820, e-mail: hsplus@po.psg.sk, www.hsplus.sk
 

Vyberte región